Lotgenotencontact

Betekenisvolle inzet voor lotgenoten

UilenSpiegel is steeds op zoek naar vrijwilligers om haar aanbod aan praatgroepen in Vlaanderen en Brussel uit te breiden. Hiervoor zoeken we warme persoonlijkheden met een groot empathisch vermogen en een luisterend oor.  

Uiteraard ga je dit niet alleen doen. We zorgen voor gepaste ondersteuning en we zorgen ervoor dat de praatgroepen altijd door minstens twee personen worden begeleid.

Verder voorziet UilenSpiegel een opleiding 'Gespreksgroepen begeleiden', een passende verzekering en volledige terugbetaling van de gemaakte kosten.

Neem contact op met Thomas voor meer informatie: thomas.roose@uilenspiegel.net of 0484 81 44 08.


Vacatures in Vlaanderen:

  • DIS/AGDS (dissociatieve stoornis): heb jij deze kwetsbaarheid en vind je het ook zo jammer dat er geen lotgenotengroep bestaat? Wij ook, dus we zoeken nog vrijwilligers om een groep op te richten. We denken aan de regio Brugge/Oostkamp/Oostende/Gent.
  • Praatgroep Houthalen komt elke eerste dinsdag van de maand samen en kan nog één of twee extra begeleiders gebruiken. Inclusie is heel belangrijk voor deze groep en mentaal welzijn staat voorop! Kandidaat stellen en/of meer info: houbrechts.jozef@gmail.com of 0479 33 48 22 (Jef)
  • De nieuw op te richten online psychosegroep zoekt een extra begeleider. Ben je psychosegevoelig en zou je graag iets betekenen voor lotgenoten met dezelfde kwetsbaarheid, aarzel dan niet om je kandidaat te stellen! >>> thomas.roose@uilenspiegel.net of 0484 81 44 08.
  • Praatgroep voor jongeren 'Flippo' zoekt begeleider (regio Geel-Mol-Turnhout-Herentals). >>> naar de vacature
  • De Actiegroep voor Ervaringsdeskundige Hulpverleners zoekt een extra begeleider. >>> naar de vacature
  • Lotgenotencontact De Roze Uil Gent zoekt extra praatgroepbegeleiders. >>> naar de vacature

Close