Tijdschrift - Spiegel

Vier keer per jaar geeft UilenSpiegel een tijdschrift uit voor alle leden en abonnees. 'Spiegel' is een boeiend magazine rond allerlei actuele onderwerpen binnen de geestelijke gezondheidszorg (ggz) en onze vereniging zelf.

Onze vrijwilligers brengen verslag uit over bijgewoonde lezingen, werkgroepen en vormingen. Leden leveren bijdragen in de vorm van cartoons, gedichten, muziektips en columns. Nog terugkerende rubrieken zijn de vrijwilligersportretten, nieuws over andere verenigingen of interessante ontwikkelingen binnen de ggz.

Als lid (5 euro voor een jaar) krijg je 'Spiegel' automatisch in de brievenbus.
Voor organisaties en voor professionelen die een factuur wensen, gelden andere tarieven, neem contact op met info@uilenspiegel.net voor meer informatie.

Voorbije nummers vind je terug op het online publiceerplatform Issuu.  

SP_2023_1_CoverSpiegelnummer maart 2023 - 'Zeeën van vrije tijd?'

In dit nummer vind je onder meer een dossier over vrije tijd. Vrije tijd is een mensenrecht. Maar wat als je weinig inkomen hebt? En hoe vrij voelen de zeeën van vrije tijd wanneer je noodgedwongen thuis zit met een psychische kwetsbaarheid? Ook benieuwd naar de artikels? > Klik hier om het nummer digitaal te lezen.

Close