Tijdschrift Spiegel

Vier keer per jaar geeft UilenSpiegel een tijdschrift uit voor alle leden en abonnees. 'Spiegel' is een boeiend magazine rond allerlei actuele onderwerpen binnen de geestelijke gezondheidszorg (ggz) en onze vereniging zelf.

Onze vrijwilligers brengen verslag uit over bijgewoonde lezingen, werkgroepen en vormingen. Leden leveren bijdragen in de vorm van cartoons, gedichten, muziektips en columns. Nog terugkerende rubrieken zijn de vrijwilligersportretten, nieuws over andere verenigingen of interessante ontwikkelingen binnen de ggz.

Als lid (5 euro voor een jaar) krijg je 'Spiegel' automatisch in de brievenbus.
Voor organisaties en voor professionelen die een factuur wensen, gelden andere tarieven, neem contact op met info@uilenspiegel.net voor meer informatie.

Spiegelnummer december 2023 - 'Serieus?!'

In dit nummer vind je onder meer een dossier over de onderbehandeling van somatische klachten bij mensen met een psychische kwetsbaarheid. Zij worden vaak niet serieus genomen door artsen. Ook benieuwd naar de artikels? Klik op de coverafbeelding om het nummer te downloaden.

2023-4

Spiegelnummer september 2023 - 'Angst'

In dit nummer vind je onder meer een dossier over angst. Iedereen voelt wel eens angst, maar wat als het je leven overheerst? Is angst een slechte raadgever? Ook benieuwd naar de artikels? Klik op de coverafbeelding om het nummer te downloaden.

SP_2023_3_cover

Spiegelnummer juni 2023 - 'Eenzaam'

In dit nummer vind je onder meer een dossier over eenzaamheid. Betekent alleen zijn meteen ook dat je eenzaam bent? Hoe komt het dat mensen die vaak in contact zijn met anderen zich toch heel eenzaam kunnen voelen? Ook benieuwd naar de artikels? Klik op de coverafbeelding om het nummer te downloaden.

SP_2023_2_cover

Spiegelnummer maart 2023 - 'Zeeën van vrije tijd?'

In dit nummer vind je onder meer een dossier over vrije tijd. Vrije tijd is een mensenrecht. Maar wat als je weinig inkomen hebt? En hoe vrij voelen de zeeën van vrije tijd wanneer je noodgedwongen thuis zit met een psychische kwetsbaarheid? Ook benieuwd naar de artikels? Klik op de coverafbeelding om het nummer te downloaden.

SP_2023_1_Cover

Close