Altis Dendermonde, 25 jaar ondersteuning van mensen met een depressie

Altis Dendermonde, 25 jaar ondersteuning van mensen met een depressie

5 september 2023

Altis Dendermonde, de lotgenotengroep die mensen met depressie ondersteunt, viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. 

Magda Altis 2023 - webOpgericht in 1998 in overleg met de Christelijke Mutualiteit (CM) te Dendermonde door Magda Van den Eede, heeft Altis sindsdien veel mensen geholpen om te gaan met depressie en mentale gezondheidsproblemen.

Altis heeft in 2022 een nieuw hoofdstuk geopend door onder de vleugels van UilenSpiegel vzw te werken. Onder hun begeleiding kan Altis haar activiteiten nog verder uitbreiden en meer mensen helpen.

Magda: "We blijven ons inzetten voor onze missie om mensen met depressie te ondersteunen."

"We zijn enorm trots op wat we de afgelopen 25 jaar hebben bereikt", zegt Magda. "We hebben mensen geholpen die zich vaak alleen voelen en die niet wisten waar ze terecht konden voor steun. Door onze lotgenotengroep hebben we hen een plek kunnen bieden waar ze begrepen worden en waar ze zichzelf kunnen zijn."

Het 25-jarig jubileum van Altis Dendermonde is een mijlpaal voor de groep en een kans om te reflecteren op hun werk en de impact die ze hebben gehad op de gemeenschap. "We willen graag iedereen bedanken die ons heeft gesteund en geholpen in de afgelopen 25 jaar", vult Magda aan. "We blijven ons inzetten voor onze missie om mensen met depressie te ondersteunen en hen te helpen een gezonde en gelukkige toekomst te creëren."

Voor meer informatie over Altis Dendermonde en hun activiteiten, kan je terecht op hun website www.altis-depressie.be.

Contactgegevens Altis:
E-mail: altis.depressie@gmail.com 
Telefoon: 0487 84 11 84

Close