Matthias Soenen

Matthias Soenen, Voorzitter

Matthias SWat betekent vzw UilenSpiegel voor jou?

UilenSpiegel betekent voor mij in de eerste plaats een warme groep mensen. Als ik meega op weekend, naar de nieuwjaarsreceptie kom, dan lijkt het alsof het van gisteren geleden is dat we elkaar tegenkwamen. Het zijn zulke momenten die ik koester en me zin geven om me volop te blijven inzetten voor UilenSpiegel.

Wat doe je voor vzw UilenSpiegel?

Ik heb twee jaar een lotgenotengroep begeleid in de regio (Roeselare/Izegem) en zo ben ik in contact gekomen met de vereniging. Na mijn opleiding tot ervaringswerker wou ik me inzetten om UilenSpiegel verder te helpen uitbouwen en zo kwam ik bij de raad van bestuur. Verder doe ik ook nog aan patiëntenvertegenwoordiging en spring ik bij waar ze mijn hulp kunnen gebruiken (flyers maken, kaartjes maken, …).

Kan je iets vertellen over je vrije tijd, je gezinsleven, je persoon?

Ik heb 2 grote hobby’s, die met elkaar verbonden zijn. Ik eet heel graag taartjes en koekjes en gelukkig maak ik ze ook graag klaar. In mijn vrije tijd probeer ik wat te lopen (waarschijnlijk zitten die taartjes er voor iets tussen). Maar na een drukke dag maak ik het graag gezellig en kan ik heel erg genieten van een goed boek en wat muziek. Ik ben ook de trotse nonkel van mijn twee neefjes.

Close