Over NatuurGenoten Leuven: verrassingswandeling

NatuurGenoten Leuven: verrassingswandeling

NatuurGenoten - Ontdek de herstellende Natuur
Wil je samen met andere lotgenoten de Leuvense natuur in trekken? Ontdekken hoe een wandelgids je dichter bij al dat mooie groen kan brengen? Voelen wat samen buiten zijn met je doet?

Kom naar onze Verrassingswandeling

Wanneer? Donderdag 23.11.2023 vanaf 13.30 u. tot 17.00 u.
Waar? Wezemaal, Wijngaardberg, 5,5 km

We komen eerst langs enkele boomgaarden met onder meer oude pruimenbomen. Vervolgens bereiken we een kapel. Zo komen we – langs wijnstokken en perenbomen – onderaan de heuvelrug van de Wijngaardberg. Een steile klim brengt ons wat later te midden van de appel- en perenboomgaarden.
Via een aarden weg doorheen de boomgaarden en een holle weg dalen we af. Daarna volgt er opnieuw een klim. Zo bereiken we onder meer een put in een bos. Wat later komt onze eindbestemming in zicht.

Voor een sfeerfoto en de route:
https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/10067190/recreatieve-wandelroute/ii-18-wezemaal-wijngaardberg-lang-bus-335-halte-h-sollenveld-t-wijngaardberg

Start en verzamelen:
Samenkomst om 13.30 u. aan de bustabellen van De Lijn – op de stoep van café Den Ouden Tijd – aan het Station van Leuven.
Om 13.39 u. nemen we bus 335 Leuven – Aarschot aan het perron 11 van De Lijn onder begeleiding van onze wandelgids, Jan Loenders.

Deelnemers die graag rechtstreeks met de auto naar het vertrekpunt van de wandeling wensen te komen, het dichtsbijzijnde “fysieke” adres van het vertrekpunt is: ‘Aarschotsesteenweg 225, BE – 3111 Wezemaal, Rotselaar’

Stevige stapschoenen zijn aanbevolen en voorzie eventueel een hapje en een drankje. Kom mooi op tijd!

Onder begeleiding van wandelgids Jan Loenders (HerstelAcademie – Leuven) en Rita Vandingenen (NatuurGenoten – Leuven, UilenSpiegel vzw)

Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht!
Opgelet! Plaatsen zijn beperkt.
Info en inschrijven? Rita Vandingenen
natuurgenoten.leuven@uilenspiegel.net 

Close