Over Opstart online intervisiegroep Ervaringsdeskundige Hulpverleners

Opstart online intervisiegroep Ervaringsdeskundige Hulpverleners

Actiegroep ED start Intervisiegroepen

Levenservaringen hebben een impact op hoe je als hulpverlener in je job staat.

Wij erkennen daarom het belang van ervaringsgerichte intervisie. Deze vorm van intervisie stelt hulpverleners in staat om problemen binnen hun job in wisselwerking met hun persoonlijke verhalen en ervaringen te delen in een veilige en ondersteunende omgeving. Hierdoor kunnen hulpverleners zichzelf, hun collega’s en hun cliënten beter leren kennen. Daar heeft iedereen baat bij. Door open te kunnen zijn over onze kwetsbaarheden en gevoelens kunnen we veel leren over onszelf als hulpverlener en zoveel meer. Daarom willen we graag de kracht van externe, ervaringsgerichte intervisie delen met andere hulpverleners door nieuwe groepen op te richten.

Dus: Ben jij een hulpverlener die wil deelnemen aan een intervisiegroep waar ook je kwetsbaarheden aan bod kunnen komen? We gaan van start met 2 online intervisiegroepen van telkens maximum 8 personen (ondersteuners inbegrepen). Dit op: 14 oktober van 10 tot 12u en maandag 16 oktober van 20 tot 22u.

Sluit je graag aan of wil je meer info? Stuur dan een mailtje naar: actiegroep.hulpverleners@uilenspiegel.net met de datum waarop je kan aansluiten. Benodigdheden op de dag zelf: een scherm 'for your eyes only' en geen mede- luisteraars in de kamer. 😎

Close