Vanessa Matthyssen

Vanessa Matthyssen, Algemeen Directeur

Vanessa M Wat betekent vzw UilenSpiegel voor jou? 

Vzw UilenSpiegel betekent voor mij een wending in mijn leven. Eindelijk heb ik het gevoel dat ik op de juiste plek ben terechtgekomen, waar ik mijn levenservaring, vaardigheden, talenten en kennis kan inzetten om mijn eigen kleine bijdrage te leveren aan een betere wereld. Ik heb bewondering voor alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor UilenSpiegel en daarmee het verschil maken voor lotgenoten. Fier dat ik deel mag uitmaken van deze vereniging en mee aan de kar mag trekken om een fijne plek te creëren in deze maatschappij voor mensen met een kwetsbaarheid.

Wat doe je voor vzw UilenSpiegel?

Als Algemeen Directeur behoud ik het overzicht over alles wat reilt en zeilt in de vereniging en wil ik mee bouwen aan structuren en verankering om van UilenSpiegel een vereniging te maken met een stevige fundering. Dat houdt het zakelijk beheer in, maar ook vzw-beheer, personeelsbeheer, opvolgen beleidsdossiers en rapporteringen, schrijven nieuwe subsidieaanvragen, opvolgen samenwerkingen en strategiebepaling, enzovoort.

Kan je iets vertellen over je vrije tijd, je gezinsleven, je persoon?

Ik ben mama van twee zonen en één dochter die ondertussen allen in de tienerleeftijd zitten. Dat maakt dat er veel tijd vrij komt om te gaan wandelen en creatief bezig te zijn. Ik schrijf heel graag (in mijn dagboek), wandel heel graag (in de natuur), volg opleidingen (persoonlijke ontwikkeling) en doe ijverig voort aan drie haakwerkjes tegelijkertijd.

Close