Vertrek van twee fijne medewerkers bij UilenSpiegel

Vertrek van twee fijne medewerkers bij UilenSpiegel

21 augustus 2023

We melden met spijt het vertrek van Vanessa Matthyssen, onze gewaardeerde directeur. Ze was erg begaan met medewerkers, vrijwilligers en leden. Trouw aan de visie en missie van UilenSpiegel straalde ze ook in moeilijke omstandigheden efficiëntie uit. We zullen haar warme persoonlijkheid missen en we hopen dat ze het goed mag stellen in haar verdere loopbaan en leven.
VanessaMatthyssenVanessa gaf ons nog deze boodschap mee: "Ik ben erg dankbaar voor de waardevolle ervaringen en groeikansen die ik heb mogen beleven. Wat me het meest zal bijblijven zijn de warme ontmoetingen met alle mensen die deel uitmaken van UilenSpiegel! Alvast bedankt, niet vaarwel maar misschien eens tot in den draai! Warme groeten, Vanessa"

CarolineStroobantsOok Caroline Stroobants, onze Brusselwerker, verlaat jammer genoeg het team. Caroline besloot na anderhalf jaar een andere weg in te slaan in haar carrière. Ze was een zeer fijne medewerker, die haar collega's waar mogelijk in hun taken ondersteunde op nauwgezette en efficiënte wijze. Op Caroline kon je werkelijk bouwen.
Ze schrijft ons dit: "Ik ben enorm dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen om mijn professionele en persoonlijke zelve beter te leren kennen. Ik zal nooit ver weg zijn, want ik blijf trouw lid van UilenSpiegel. Het team en de vrijwilligers hebben mijn hart veroverd. Ik vind nog steeds dat jullie mensenlevens verbeteren, op jullie eigen manier. Ik kijk er naar uit om jullie verhalen te lezen in de Spiegel. Warme groeten, Caroline". 

We wensen hen beiden van harte een mooie toekomst toe.
Close