Nieuws over je lidmaatschap en lidkaart

Nieuws over je lidmaatschap en lidkaart

7 augustus 2023

Je kunt je lidkaart nooit meer verliezen

Voortaan hoef je je lidmaatschap niet meer te bewijzen met een fysieke lidkaart om korting voor bepaalde activiteiten te bekomen. Er wordt vanaf vandaag dan ook geen lidkaart meer verstuurd wanneer je lid wordt of je lidmaatschap hernieuwt. Alles wordt veilig geregistreerd in onze databank. Geen zorgen dus: je kunt je lidkaart niet meer verliezen. Onze communicatie (over lidmaatschap en andere berichten) wordt zoveel mogelijk verzorgd per e-mail. Dat is beter voor het milieu en bespaart ons tijd.
Brieven

Tijdschrift Spiegel in je bus

Als lid krijg je viermaal per jaar ons tijdschrift Spiegel in de bus. Je kan er ook voor kiezen het tijdschrift enkel digitaal te lezen. Dit kan je aanpassen in je account* Je vindt het blad nl. ook terug via onze website waar je het kan downloaden.

Je maakt ons blij

Lidmaatschap kost je 5 euro per jaar. We houden dit bedrag bewust laag om iedereen de kans te bieden aan te sluiten bij onze vereniging. Jouw toetreding als lid is een belangrijke meerwaarde voor UilenSpiegel. Mocht je de mogelijkheid en wens hebben onze vzw daarnaast financieel te ondersteunen, maak je ons natuurlijk extra blij met een gift. Vanaf 40 euro op kalenderjaarbasis is je gift fiscaal aftrekbaar.  Ook een maandelijkse (kleine) bijdrage is mogelijk: 3,50 euro bv. Steun is welkom op rekeningnummer BE34 0015 1222 93990 met vermelding 'gift'.  Een warme dank alvast!
 
Heb je nog vragen bij dit bericht, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via info@uilenspiegel.net.
___
(*) Mocht het om een of andere reden niet lukken, stuur dan een mailtje naar info@uilenspiegel.net met als onderwerp 'Spiegel enkel digitaal' en we brengen dit in orde voor jou.
(Afbeelding van Andreas Lischka via Pixabay)
Close