Geert Van Isterdael

Geert Van Isterdael, Penningmeester

Geert VIaWat betekent vzw UilenSpiegel voor jou?

Ik zou kunnen antwoorden dat UilenSpiegel voor mij vooral veel werk en tijdsbesteding betekent, maar dat klinkt te negatief. Ik schep er voldoening uit om mee te kunnen werken aan de uitbouw van een organisatie waar ik volledig kan achter staan en waarin ik mezelf kan zijn. Een vereniging belangrijk voor de vernieuwingen in de GGZ en tegelijkertijd een beetje chaotisch en plezant...

Wat doe je voor vzw UilenSpiegel?

Als penningmeester ben ik voor een deel bezig met de financiën: koken kost geld, dus daar moet over gewaakt worden. Ik ben een slechte kok, maar kan wel met cijfers overweg. Daarnaast ben ik ook voorzitter van de werkgroep rechtsbescherming: we hebben heel wat plannen en zullen van ons laten horen om ook op juridisch vlak iets te betekenen.

Kan je iets vertellen over je vrije tijd, je gezinsleven, je persoon?

Ik kom als landbouwingenieur uit de sector van de ontwikkelingssamenwerking. Psychoses maakten mij echter tot ervaringsdeskundige met manisch-depressiviteit (bipolair) en schizo-affectieve stoornissen als opleiding. “Go with the flow” is dan ook mijn leidmotief. Daarnaast ben ik de fiere vader van drie dochters.

Close