Fatima Zeroual

Fatima Zeroual, medewerker administratie

Fatima dropLWat betekent vzw UilenSpiegel voor jou?

Ik vind UilenSpiegel een heel mooi initiatief. Psychische kwetsbaarheid is al te vaak een taboe, dus is het belangrijk dat er verenigingen zijn zoals UilenSpiegel, die dat thema onder de aandacht brengen. Mensen met een psychische kwetsbaarheid hebben nood aan ondersteuning en begrip. Ik vind het fantastisch dat zoveel vrijwilligers hun steentje bijdragen aan de missie van UilenSpiegel via verschillende projecten.

Wat doe je voor vzw UilenSpiegel?

Ik sta in voor de administratie en ondersteun de collega’s waar mogelijk. Ik ben nog heel nieuw in deze functie, dus ik ben me momenteel nog aan het inwerken. Het wordt duidelijk een gevarieerd pakket waar zowel ledenadministratie, facturatie en personeelsadministratie onder zullen vallen.

Kan je iets vertellen over je vrije tijd, je gezinsleven, je persoon?

Mijn gezin betekent alles voor mij, daar steek ik dus veel energie en liefde in. Ik heb vier kinderen: een tweeling (jongen en meisje) van 19 een zoon van 17 en een zoontje van zes. Ik kook en bak heel graag, niet alleen voor mijn gezin maar ook voor andere familie en vrienden als ze dat vragen. Ik probeer graag nieuwe recepten uit. Ik verhuisde van Marokko naar België toen ik amper een jaar was. Ik woon in Dilbeek, vlakbij Brussel. Men zegt wel eens dat Vlamingen een baksteen in de maag hebben, dat is bij mij ook zo. Ik hou heel veel van het inrichten van het interieur van huizen, dat is echt een hobby en passie. Ik hou ook van sporten. Ik probeer een keer in de week te fitnessen, maar dat lukt niet altijd wanneer je een gezin met vier kinderen hebt. Onlangs is er ook nog de zorg voor mijn schoonmoeder bij gekomen die bij ons gezin inwoont, omdat ze niet zo mobiel meer is.

Close